Durf te presenteren, Durf te vertellen – schrijf je in voor de najaarscursus!

Wil je zelfverzekerd voor een groep kunnen staan? Wil je leren hoe je jouw verhaal pakkend & effectief kan vertellen? Schrijf je dan in voor de avondcursus Durf te presenteren, Durf te vertellen! die start op 18 september. Daarbij zetten we improvisatie slim in, kijken we wat voor jou werkt, en gaan we vooral veel doen!

voor een groep mógen staan...!
wordt weer
Voor een groep moeten staan...
voor een groep mógen
Voor een groep moeten
cursus Durf te presenteren!

De cursus vindt plaats op 18-9, 25-9, 2-10, en 9-10, en is van 19:30-22:30 uur. De cursuslocatie is Utrecht.

Ervaar de kracht van impro & de kracht van jou!

In mijn improvisatietheater en zakelijke improvisatie aanbod maak ik graag gebruik van de basisprincipes van improvisatie. En ook bij deze cursus is dat volop het geval. We combineren daarbij de kracht van improvisatie met jouw persoonlijke stijl. Zodat jij én je boodschap voortaan optimaal tot hun recht komen.

Aspecten van (jezelf) presenteren waaraan we gaan werken, zijn o.a. het aanvoelen van je publiek, jouw stijl = jouw kracht, (meer) durf en overtuiging, en soepel omgaan met het onverwachte & nieuwe dingen.

En zit het met de presentatie (de ‘vorm’) wel snor, dan is er altijd nog de inhoud… Veel mensen vinden het lastig om tot een goed verhaal te komen. En denken vaak – onterecht! – dat ze niets te melden hebben, of dat hun verhaal niet interessant is. Daarom gaan we ook hiermee volop aan de slag.
Bij dit alles staan plezier in het vertellen en spelen met de inhoud centraal. We gaan putten uit jouw fantasie, en vertellen vanuit jouw unieke kijk op de wereld. Je zal daarbij ervaren dat je (al) veel meer in huis hebt dan dat je denkt!

Tijdens de cursus zullen we ook aan het werk gaan met een door jou uitgekozen & voorbereid verhaal of presentatie. Dat kan bijvoorbeeld een presentatie zijn die je al eerder gegeven hebt, maar waar je nog aan wilt sleutelen. Of een verhaal wat je binnenkort ergens gaat vertellen, en wat je in de veiligheid van de cursusgroep wilt gaan uittesten.
Met de feedback en tips die dat oplevert, kan je je verhaal nóg sterker maken. En de complimenten die je daarbij krijgt, zijn een enorme steun in de rug wanneer je daarna weer eens voor een groep staat!

Interesse?

Heb je interesse? Inschrijven voor de cursus kan via deze inschrijfpagina.

De cursuskosten bedragen 139 Euro p.p. (incl. 21% BTW).
De cursus gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen, en er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Geef een reactie