“Uw ideale levenswater is gemaakt van spraakwater, en is fruitig, groen & met veel bubbels”

Gistermiddag konden de inwoners van Leidsche Rijn bij Camp Groen op consult gaan bij het Water eXpertise Team (WXT): een team van vier wetenschappers dat na jarenlang, diepgaand onderzoek aan iedereen het perfecte levenswater voor kon schrijven.

Want je kan nou al wel jarenlang gewoon water uit de kraan gedronken hebben, uit het glas of de beker dat je net voor handen had. Maar misschien bleek dat dus helemáál niet bij je ‘watertype’ te passen!

Onderbouwd door keiharde wetenschappelijke feiten – we hebben ‘t hier niet over astrologie of zo – en op basis van een vragenlijst van slechts 4 vragen, kon al tot een levensveranderd advies gekomen worden. Bij vlagen waren de leden van het team (onwetenschappelijk!) diep ontroerd bij het zien van al die herboren mensen: zo energiek, zo stralend, zo blij… daar doe je het toch allemaal voor als wetenschapper!

Het "Water eXpertise Team"Een feestbeest ontdekte zo dat brak water, vuurwater, en flessenwater het beste bij hem past. Terwijl pleasers en meelopers zich beter tot lulletje-rozewater, kristalwater en zoet water kunnen beperken.
Voeg daarbij nog de juiste smaak (variërend van fruitig tot anijzig), de juiste drinkwijze (variërend van ‘met een rietje’ tot aan straight-up), en de juiste kleur (van troebel blauw tot aan zacht geel). En je kan de eerste slokken nemen die je zullen leiden naar een totaal nieuw leven.
Wat kan wetenschap toch een machtig mooi vak zijn!