KEK_ dan! KEK_ dan!

Gisteravond was de derde – en laatste – keer dat ik bij “KEK_” (let op de underscore op het einde) op de proef meedraaide. Het werd een leuke trainingsavond rond deels “ontmoetingen” en deels 2 games die bekend zijn van de Lama’s (voorwerpenronde & “iets anders”). Vooral de 2 games zorgden voor niet altijd erg verantwoorde of hoogstaande, maar wel hilarische scenes.
Aan het einde van de training werd aan ons – de 2 proef-KEK_ers – gevraagd of we even op de gang wilden wachten, zodat de groep kon overleggen wat ze wilden doen. (Eigenlijk wisten ze dat toen allang, maar ze vonden het te leuk om het zo niet te doen.)
En na 2 minuten wachten werden we weer binnen geroepen. Daar werd ons gevraagd of wij bereid zijn om ons aan de groep te verbinden, en dat wilden we natuurlijk heel graag. Dus sinds gisteravond zijn Arjen en ik (of is het Arjan?)(ik ben zo goed in namen) de nieuwste aanwinsten van KEK_! Wiiiiii!!!!

Ik ben erg blij dat ik bij de groep mag komen. Uit de feedback kon ik – maar weer eens – afleiden dat zij/anderen veel positiever over mijn spel waren/zijn dan ikzelf dat ben. Moet ik misschien toch eens iets van leren ;-) Ze waren vooral erg onder de indruk van mijn zangkunsten. En ik geloof dat ze mijn maffe typetjes ook erg kunnen waarderen :-)
Ik ben zelf ook erg blij met de groep. Er heerst een fijne sfeer, de trainingen zitten goed in elkaar (eens per maand een zangtraining: wiiiiii!!), en het zijn leuke mensen. Wat wil je nog meer?

4 reacties op “KEK_ dan! KEK_ dan!”

  1. Zoals ik je al zei, heb je dat goed gedaan! Ik ga natuurlijk ook moeiteloos over van Badmutz naar KEK_ en zal je zeker toe komen juichen ^_^

Opmerkingen zijn niet meer mogelijk.