“Gelukkig hebben we de hele Rataplan aan foto’s nog…”

Vorige week donderdagavond (17 juli) speelde Rataplan (uit Tilburg) de laatste theatersportvoorstelling van hun seizoen. Daarbij speelden ze niet tegen een andere ploeg, maar met de 21 spelers uit hun 2 teams van gevorderde & beginnende spelers.

Ik vind het altijd leuk (en leerzaam!) om bij Theatersport voorstellingen van andere teams te gaan kijken. Ik maak graag theater foto’s. En de ploeg speelde in een theater op de campus van mijn oude universiteit. Dus hoe kon ik daar nou nee tegen zeggen? ;-)

Rataplan trakteerde het publiek op een voorstelling waarin héél veel games gespeeld werden. De speelstijl van de avond was er daarbij eentje met een fijne jonge-honden-energie & veel enthousiasme. Daarbij ondersteunde men elkaar heel goed, en er werd ook regelmatig erg mooi gezongen. Helemaal top dus!

Over de foto’s van de avond ben ik – al zeg ik het zelf – méér dan te spreken. Ik ben er altijd wel een hele tijd mee bezig, maar dan heb je ook wat! Maar goed: dat is mijn mening…. Ik ben heel erg benieuwd naar de jouwe :-)
Je vindt de 32 mooiste foto’s van deze avond op mijn Flickr fotopagina. Je kan ze bekijken (eventueel als diashow) via de “Rataplan”-fotoset.

De mogelijkheid tot reageren is gesloten.