Dilemma Fruitmachine: tweestrijd met creativiteit

Keuzes, keuzes, keuzes. Bij Theatersport – en überhaupt in improvisatietheater – vormen die een dankbare voedingsbodem voor een interessante scène. Een goed dilemma is dus goud waard. Maar dan moet je er wel nét eentje bij de hand hebben :-)

Nou fix ik graag problemen, en schrik daarbij niet terug voor het zelf bouwen van een oplossing. En zo is de Dilemma Fruitmachine ontstaan.
Deze bied je telkens 2 willekeurig gekozen & héél verschillende zaken om tussen te kiezen. Soms zijn het geestige opties, soms ondeugende, soms wat viezige, soms ongemakkelijke, soms lichte, soms best zware. Kortom: vólop materiaal om in een scène mee aan de slag te gaan. Of een impro lied over te zingen. Of interpretatief tot een conclusie te brengen middels moderne dans ^_^

Voor de vulling is dankbaar gebruik gemaakt van o.a. Dilemma op dinsdag en creatieve Would you rather…-vragen. Ook zitten er nog een aantal twijfeldingen uit eigen keuken bij. In totaal bevat de fruitmachine nu 183 dilemma paren, dus je kan even vooruit ;-)

Enne: heb jij misschien nog goeie dilemma’s voor in deze machine? Laat het me weten, dan voeg ik ze graag toe!