Op een goede basis kun je bouwen

Vanavond was de tiende & tevens laatste les van de basiscursus Theatersport die ik verzorgd heb. Tien lessen die voor zowel de deelnemers als voor de trainer, voorbij zijn gevlógen.

Als dank voor alle lessen & voor mijn deskundige, zeer gedegen en heel leerzame (quotes van de deelnemers!) aanpak daarvan, kreeg allerlei hele mooie cadeaus. Zoals een grote bos bloemen, een meer dan riante cadeaubon voor één van mijn andere favoriete bezigheden (bordspellen), en een tegoedbon voor een zogenaamde “mannenbehandeling” bij de schoonheidsspecialist. Waarbij iedereen natuurlijk met strak gezicht volhield dat ik dat laatste natuurlijk helemáál niet nodig had, maar voor je weet maar nooit ;-)

Als dank voor al hun enthousiasme, en voor alle dingen die zij aan mij geleerd hebben, had ik – op mijn beurt – voor iedere deelnemer een (nep…) roze tulp. Waarbij aan iedere uitgedeelde tulp een kaartje met een ‘tip’ & een ‘top’ voor die specifiek speler hing.
De tulpen werden erg gewaardeerd, en de individuele tips & tops vond men heel attent en ook erg waardevol.

En nu? Nu even niets. Het is nu even tijd voor een vakantie :-)
Maar… de groep wil héél graag verder gaan met theatersport, en heeft gevraagd of ik een vervolgcursus voor ze wil verzorgen. En tsja, wie ben ik om daar “nee” tegen te zeggen? Het zou toch zonde zijn om op de goede basis die er nu ligt, niet verder te bouwen ^_^

Eén reactie bij “Op een goede basis kun je bouwen”

De mogelijkheid tot reageren is gesloten.