Kunt u nog zingen, zing dan mee…!

Vanavond om half 9 gaat het gebeuren: het ImproSongfestival in het Utrechtse Werftheater!
Gisteravond heb ik met Liesbeth, mijn zingende wederhelft van vanavond, nog een aantal zaken doorgenomen. We hebben nu dus een opkomstlied (op melodie van “Big Spender” en met boa’s!), en we hebben wat eenvoudige afspraken gemaakt over hoe we ons duet (wat volgt na de opkomst) willen gaan zingen.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet zenuwachtig was. Het is net als bij een reguliere theatersportwedstrijd: van de ene kant is het leuk dat je niet weet wat er komen gaat (want dan kan je nog eens aangenaam verrast worden), maar aan de andere kant hou ik ook wel van wat structuur en duidelijkheid dus dat deel van mij is iedere keer weer wat onrustig. Achteraf gezien komt alles eigenlijk altijd gewoon op z’n pootjes terecht, dus ik hoef me nergens ècht zorgen over te maken, maar goed, dat is achteraf ;-)

Het spannendste onderdeel van de avond is voor mij de solo die na de pauze op het programma staat. Ik heb me daarvoor als vrijwilliger aangewezen, en ben erreg benieuwd hoe die uit de verf gaat komen. Het belangrijkste is dat ik een muziekstijl aangereikt krijg waar ik wat mee kan. Als dat goed zit, komt de rest min of meer vanzelf. En Liesbeth gaf gisteren ter geruststelling aan dat ze het ook best wil doen als dat nodig zou zijn, dus die solo die komt er (door wie dan ook)!
Verder worden de teams gemixt en in een aantal muzikale games ingezet. Dat onderdeel lijkt me erg leuk, gek genoeg juist omdat ik dan met volstrekte onbekende zangpartners aan de slag kan gaan.

Dus… mocht je nog in de buurt zijn, en zin hebben in een avond gezongen vermaeck, schroom dan niet, en kom kijken & toejuichen!

Eén reactie op “Kunt u nog zingen, zing dan mee…!”

  1. pff
    klinkt errug leuk
    en ik had vast gekomen
    ware het niet dat ik gok dat ik tegen die tijd met een hele goede impressie van een levend lijk bezig ben (jetlag is a bitch)
    heel veel succes in ieder geval

Opmerkingen zijn niet meer mogelijk.