Jouw verhaal vertellen en jezelf goed presenteren – gewoon doen! (in Woerden)

Wil je zelfverzekerd voor een groep kunnen staan? Wil je leren hoe je jouw verhaal pakkend & effectief kan vertellen? Schrijf je dan in voor de najaarscursus Durf te presenteren, Durf te vertellen! die start op 31 oktober.
Voor een groep staan wordt dan weer iets wat mág, in plaats van iets wat móet. En écht: iedereen kan het… ‘t is een kwestie van een beetje durf & gewoon dóen :-)

Ervaar de kracht van improvisatie & de kracht van jou!

In mijn improvisatietheater en zakelijke improvisatie aanbod maak ik graag gebruik van de basisprincipes van improvisatie. En ook bij deze weekendcursus is dat volop het geval. We combineren de kracht van improvisatie met jouw persoonlijke stijl. Zodat jij én je boodschap voortaan optimaal tot hun recht komen.

Aspecten van (jezelf) presenteren waaraan we gaan werken, zijn o.a. het aanvoelen van je publiek, jouw stijl = jouw kracht, (meer) durf en overtuiging, en soepel omgaan met het onverwachte.

En zit het met de presentatie (de ‘vorm’) wel snor, dan is er altijd nog de inhoud… Veel mensen ervaren vertellen voor een groep als een (flinke) uitdaging. En dat is niet nodig. Daarom gaan we ook hiermee volop aan de slag.
Daarbij staan plezier in het vertellen en spelen met de inhoud centraal. We gaan daarbij putten uit jouw fantasie, en vertellen vanuit jouw unieke kijk op de wereld. Je zal daarbij ervaren dat je (al) veel meer in huis hebt dan dat je denkt!

Tijdens de cursus zullen we ook aan het werk gaan met een door jou uitgekozen (en eventueel voorbereid) verhaal of presentatie. Dat kan bijvoorbeeld een presentatie zijn die je al eerder gegeven hebt, maar waar je nog aan wilt sleutelen. Of een verhaal wat je binnenkort ergens gaat vertellen, en wat je in de veiligheid van de cursusgroep wilt gaan uittesten.
Met de feedback en tips die dat oplevert kan je je verhaal nog sterker maken. En de complimenten die je daarbij krijgt, zijn een enorme steun in de rug wanneer je daarna weer eens voor een groep staat!

Klinkt dit goed? Schrijf je dan in via de site van de Volksuniversiteit Het Groene Hart (in Woerden). De inschrijvingen lopen als een trein, dus wacht niet te lang.
De cursusdata zijn 31-10, 07-11, 14-11, en 21-11, en ieder dagdeel is op zaterdag van 10 tot 13 uur.