Workshop “Impro Kado”

Is er iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum, vrijgezellenfeest, of een bijzondere (zakelijke) mijlpaal? Dan is het Impro Kado precies wat je zoekt!
Leuker dan een cadeaubon, origineler dan een fles wijn, en een cadeau waarvan je zeker weet dat de ontvanger het nog niet heeft :-)

Is er iets te vieren? Geef dan een
theatraal verrassingsei!

Altijd fijn. Altijd uniek.
En plezier voor iedereen :-)

Is er iets te vieren? Geef dan een
theatraal verrassingsei!

Altijd fijn. Altijd uniek.
En
plezier voor iedereen :-)

theatraal verrassingsei
workshop Impro Kado
  • Deze workshop komt het best tot zijn recht bij groepen van ca. 9 – 15 personen (voor grotere groepen is de workshop Theater: voor elkaar! mogelijk een betere optie);
  • Hij duurt standaard 2 – 2½ uur, en kan op bijna iedere locatie aangeboden worden;
  • Eventueel kan de workshop ook in het Engels aangeboden worden.

Theatraal verrassingsei

De workshop begint altijd met het opwarmen van de creatieve spieren. Zodat iedereen er al snel helemaal klaar voor is. En we daarna flink kunnen gaan uitpakken met lekker veel improvisatietheater speelvormen :-)

Bij het selecteren van de vormen staat de ontvanger van het Kado helemaal centraal. Want dit geschenk is maatwerk!
Voorafgaand aan de workshop hebben we contact met jou (de gever). Op basis van alle informatie die jij ons over de ontvanger geeft, kiezen wij de impro games die daar het beste bij passen.
Wat spreekt (bijvoorbeeld) de ontvanger aan? Heeft hij (of zij) hobbies, bezigheden, werk, etc., die we kunnnen verwerken in het programma & in de inhoud van de games? Alles wat ons kan helpen om het Impro Kado helemaal top te maken, is welkom.

Een bekend gezegde is dat het geven van een cadeau vaak net zo leuk kan zijn als het ontvangen. In dit geval is het nog mooier: je geeft het cadeau, je bént feitelijk het cadeau, en je ontvángt het – als kijker en als speler – ook nog eens. Hoe mooi is dat?!

Het feest van improvisatietheater

De gespeelde vormen zijn toegankelijk voor iedereen: er is geen voorkennis of specifieke ervaring voor nodig. Dit komt omdat we gaan werken op basis van improvisatietheater: een theatervorm die het mogelijk maakt om – met behulp van een paar eenvoudige regels & een korte uitleg – al héél snel samen iets neer te zetten. Zodat het écht een cadeau van iedereen door iedereen is ^_^

Meer weten?

Wat hierboven staat, is de globale opzet van de workshop: we kunnen deze altijd aanpassen wat betreft de tijdsduur, de (on)mogelijkheden van de gebruikte locatie, en meer.
Neem contact op met Durf te improviseren!, en we kijken samen met jou wat er mogelijk is!