Theater op maat

Bekroon een (zakelijke) bijeenkomst, jubileum, of andere bijzondere gelegenheid, met een unieke improvisatietheater voorstelling.

De tijdsduur van de voorstelling kan variëren van ca. 30 tot 90 minuten.
Hij wordt neergezet door ervaren spelers, en kan aangevuld worden met een muzikant.
Theater op maat kan op bijna alle locaties aangeboden worden, en eventueel ook in het Engels.

Een unieke voorstelling

Voor de Theater op maat voorstelling maken we een selectie van improvisatietheater spelvormen & andere theatrale mogelijkheden die het beste passen bij jouw wensen.
Dat kunnen onder meer muzikale spelvormen zijn, of verhalende, of vormen waarin mensen uit het publiek een prominente rol spelen. Daarbij is zo’n beetje alles wel mogelijk. Dit zorgt er ook voor dat je een voorstelling te zien krijgt die gegarandeerd uniek is!

De voorstelling kan op allerlei manieren uitgebreid worden:

  • Een populaire optie is het inzetten van een muzikant. Dat maakt het o.a. mogelijk om ter plekke bedachte liedjes neer te zetten. Liedjes waarin we bijvoorbeeld iemand in het zonnetje kunnen zetten in een muzikale ode. Ook kan de muzikant de voorstelling als geheel extra glans & sfeer geven;
  • We kunnen belangrijke momenten – uit de bijeenkomst waar Theater op maat onderdeel van uitmaakt – verwerken tot sketches of een samenvattend lied;

Meer weten?

Durf te improviseren! bekijkt graag met je hoe we jouw wensen & onze mogelijkheden perfect bij elkaar kunnen brengen. Neem contact met ons op, en je hoort snel wat er allemaal mogelijk is!