Creatieve spelconcepten voor groepen

Een spel spelen. Je bent er nooit te oud voor. Het stimuleert je creativiteit, geeft energie. En het is een heel fijne manier om hele nieuwe kanten van elkaar te leren kennen. Dus… wie durft? ;-)

Durf te improviseren! biedt meerdere spelvormen voor groepen aan. Die zijn geschikt voor heel uiteenlopende gezelschappen, en kunnen ook perfect voor teambuilding ingezet worden.

Wie is de Weerwolf?

logo "Wie is de Weerwolf?"Wie is de Weerwolf? is een extreem uitgebreide, zelfontworpen versie van het bekende spel. Een spel waarbij alles draait om de spannend strijd tussen eerzame dorpsbewoners aan de ene kant, en bloeddorstige weerwolven aan de andere kant.

De aard, lengte, en moeilijkheid van het spel kunnen volledig op een groep afgestemd worden. Dit kan dankzij 68 verschillende rollen, 55 gebeurteniskaarten, en 41 verschillende ambachtskaarten. En doordat de spelleider de spelsessie vakkundig faciliteert.

Het is ook mogelijk om dit spel als basis voor een acteer- en rollenspel te gebruiken. Of het te combineren met een smakelijk diner!

De Mastermind

De Mastermind is een eigen variant op het bekende Wie is de Mol?.
Met nieuwe & verrassende opdrachten. Met spelaanpassingen waardoor niemand tussendoor afvalt. Met intriges, dubbele bodems, list & bedrog. Met aantekeningenboekjes, topo’s, Moola (speelgeld), en finale vragen op het einde. En natuurlijk met De Mastermind, die de touwtjes maar wat graag in handen houdt…!

Geschikt voor groepen van circa 8 – 15 spelers, en met een mogelijke speeltijd van ca. 3 – 8 uur;

De Succesformule

Op dit moment in ontwikkeling. Bij De Succesformule draait alles om goed samenwerken, slim onderhandelen, en de juiste formule voor succes ontdekken!

Het spel wordt hoofdzakelijk voor zakelijke toepassingen ontwikkeld, en zal per keer toegesneden worden op de samenstelling & leerdoelen van de groep.
De beoogde doelgroep zijn kleine tot middelgrote groepen, en een mogelijke speeltijd van ca. 2 – 6 uur;