Prison Escape

"Prison Escape" logo

Prison Escape biedt iedere deelnemer (lees: speler) de kans om een spannend gevangenisavontuur te beleven. Drie uur lang is de speler een gedetineerde die nét is opgesloten in een gevangenis. Een gevangenis met strenge regels, met bewakers die scherp en afgetraind zijn, en waaruit nog nooit iemand ontsnapt is: in ieder geval niet levend. En dat alles onder het regime van de barse directeur Keizer. Ga er maar aan staan!

Wie het spel slim speelt – en dat kan op heel veel manieren – kan misschien uiteindelijk tóch ontsnappen. ‘Om veiligheidsredenen’, en omdat we onze klantjes graag binnen de muren van de Noordsingel houden, ga ik je uiteraard niet vertellen hoe je dit doel kan bereiken. Kom dat zelf maar ontdekken!

Als acteurs dragen we bij aan het creëren van een filmische beleving voor alle deelnemers aan het spel. Ook zorgen wij & de crew er (achter de schermen) voor dat alles soepel, veilig, en perfect verloopt. De wisselwerking tussen de acteurs en spelers zorgt er daarbij voor dat geen enkele sessie hetzelfde is. En doet ook volop een beroep op mijn improvisatie vaardigheden :-)

Waar?Gevangenis De Boschpoort in Breda.
Wanneer?Op vrijdagen, zaterdagen, en zondagen.
Uitgevoerd door:
Mijn bijdrage(n):Ervaringsacteur;
Meer informatie: