“Uitgekookt!”: muziektheater met 3 Michelin sterren!

Uitgekookt! opent in een rommelige huiskamer. Middenin die huiskamer staat een doodskist, bedekt met een gehaakt wit spreitje. In de kist ligt de gisteren overleden chefkok Herman van Haeften. Ooit was hij chefkok van het slechts in zeer exclusieve kring bekend zijnd Utrechts 3-sterren restaurant Dom Perignon. Toen zijn restaurant eind jaren ’80 na 30 jaar failliet ging, trok hij zich terug in de anonimiteit. En leefde daarna – naar verluidt – een karig bestaan, ergens in een bovenwoning in Wijk C.

Slechts drie bezoekers hebben zich vandaag gemeld op de bijzonder povere rouwdienst. Wie het zijn, is onduidelijk. Maar één ding lijkt wél duidelijk: wat jarenlang venijnig geprutteld en gesudderd heeft, gaat nu heet geserveerd worden! Op het Menu Van De Dag staan gekruide levenslopen, doorregen personages, en gepekelde herinneringen. Royaal overgoten met een rijke coulis van sfeervolle muzieknummers.
Kortom: een niet te versmaden muziektheater-voorstelling, waar u zich de vingers bij kan aflikken. Schuif aan bij onze dis, en wij serveren u een smakelijk Surprise du Chef!

Uitgekookt! duurt ca. 20-25 minuten, is voor 12 jaar en ouder, en is gratis toegankelijk. Het is een improvisatietheater voorstelling, wat wil zeggen dat het algemene thema wel vastligt, maar dat de dialogen, plotwendingen en de gezongen liedjes per uitvoering uniek & anders zijn. En als publiek mag je bij de voorstelling niet alleen meeleven en mee genieten: je bent een onmisbaar ingrediënt!

Waar?Nieuwjaarsduik 2014: in theaterhuis de Berenkuil.
Wanneer?Vier maal, op 12 januari 2014.
Uitgevoerd door:

Muzikaal ondersteund door Jelmer van der Wal.

Mijn bijdrage(n):Mede-bedenker concept van de voorstelling, Organisatie & realisatie, Speler;
Meer informatie:

1 reactie bij ““Uitgekookt!”: muziektheater met 3 Michelin sterren!”

De mogelijkheid tot reageren is gesloten.