NTT 2015: beelden bij wat ze speelden

Vorige week zaterdag heb ik foto’s mogen maken in Het Huis in Utrecht bij het Nederlands Theatersport Toernooi (NTT). Mijn ‘werkplek’ was de grote Theaterzaal, wat een superfijne zaal is om foto’s te maken. Daarnaast werd er door de teams die er speelden veel spannend & mooi spel neergezet. Dus de foto-oogst is een hele goeie geworden!

Mijn focus tijdens het fotograferen was het vastleggen van de meest bijzondere en (visueel) pakkende momenten. Dat ikzelf ook Theatersport speel, hielp daarbij enorm om in te schatten wanneer zo’n moment eraan kwam.
Op de foto’s zijn de volgende teams te zien: Kâttekwaod, Iets Anders, De Meneertjes, 50/50, Noordsterren, Effe Bellen, Jaap, Allure, Schurken, Balboa Disaronno, Oma Jozefs Hondenpaté, Home Improvement, Aangenaam Verrast, Andere Koek, Placebo, en Vrij Spel.

Het was nog een hele klus om de 1150 ruwe beelden die ik had, in te dikken tot de uiteindelijke selectie van 66 foto’s. Ik hoop dat iedereen zich in het eindresultaat kan vinden.
Ikzelf ben in ieder geval érreg tevreden over de foto’s: die maken de vele uren nabewerken die erin zijn gaan zitten, helemaal de moeite waard!

Alle foto’s zijn te vinden in de “NTT 2015”-fotoset op mijn Flickr fotopagina. Via deze set kan je eenvoudig individuele foto’s bekijken. Je kan ze ook bekijken via deze diashow:

{{title}} {{title}}