“No, don’t push the button! You don’t know what it – does…!”

Eind juli ben ik bij Erik op bezoek gegaan. Hij heeft z’n eigen studio, vlakbij de nieuwe kantoorlocatie van bol. Ik heb in Eriks studio – met de mooie naam Studio Silvester – al eens eerder een aantal foto’s gemaakt. Toen heb ik meteen al gezegd dat ik nog eens terug wilde komen, alleen dan met statief, want de studio is op de meeste plaatsen te donker om uit de hand goeie foto’s te kunnen nemen (zoals ik tijdens het eerdere bezoek al snel ondervond!).

Tijdens het laatste bezoek heb ik dus inderdaad het statief meegenomen. En ik heb een hele rits foto’s gemaakt. Want in Eriks studio staat allerlei spannende apparatuur, met lekker veel lampjes, knoppen, en meters, en zo. En ik vind dat altijd mooi spul om op de foto te zetten, dus dan moet je van 1 plus 1 gewoon 2 maken ^_^
Na uitzoeken en nabewerken, ben ik nu op een vijftal foto’s uitgekomen waar ik happy mee ben. Bij een aantal ben ik best wel losgegaan tijdens het nabewerken, maar als het eindresultaat er maar naar is, vind ik dat helemaal prima :-) En dan kom je (behalve de foto rechtsboven) op dit resultaat uit:

2 reacties op ““No, don’t push the button! You don’t know what it – does…!””

Opmerkingen zijn niet meer mogelijk.