Ik sta op & in een fotoboek!

Eind maart 2010 ontving ik een mail van een medewerkster van Lark Books. Ze zei dat ze graag een foto van mij (van een lieveheersbeestje op een blad) die ze op Flickr gezien had, voor een boek wilde gebruiken. Het ging om een boek waarin allemaal foto’s gebundeld werden, waarin vormen nadrukkelijk aanwezig waren die leken op letters uit het alfabet. Of ik mijn foto daaraan wilde bijdragen? Ik was erg vereerd, en gaf aan dat wel te willen.

Al snel daarna ontving ik van haar een formulier waarop ik mijn gegevens kon invullen, inclusief de tekst die ik bij de foto wilde hebben, en dergelijke. Alleen, daarna hoorde ik heel lang niks meer van ze…
Ik dacht er af en toe wel aan, maar ging er vanuit dat de plannen voor het boek waarschijnlijk niet doorgegaan waren, of dat het misschien wel allemaal een nepperij was geweest (hoewel Googlen op de naam van de uitgever en op de naam van de redactrice, wel richting een valide uitgever en echt bestaande medewerkster wezen).

fotoboekAan het begin van deze maand ontving ik ineens weer een mail van de uitgever. Daarin stond dat het allemaal langer had geduurd dan gepland, maar dat ze nu met alles rond waren. En dat mijn foto meegenomen was in de definitieve selectie voor het boek. Ze zouden me z.s.m. een exemplaar van het boek toezenden.
En inderdaad: deze week ontving ik netjes via de post het boek Focus Letters. En wat bleek? Niet alleen staat mijn foto in het boek (op pagina 172), hij staat ook op de cover! Da’s toch stiekem wel erg stoer ^_^

Mocht je het boek verder willen bekijken of kopen, kijk dan op de Amazon of op de bol.com site. Of bekijk het boek als je een keer op bezoek komt, want het staat hier uiteraard ook in de boekenkast.

4 reacties bij “Ik sta op & in een fotoboek!”

De mogelijkheid tot reageren is gesloten.