Beelden bij “Ik zie dat je afdwaalt”

Op 10 januari speelde Brood & Spelen de locatietheater voorstelling Ik zie dat je afdwaalt tijdens de Nieuwjaarsduik 2016 in Utrecht. Wie er niet bij was – en die heeft wat gemist – kan nu toch de sfeer van de voorstelling opsnuiven via een serie pakkende foto’s.

De voorstelling werd gespeeld in Podium onder de Dom: een hotel/restaurant in het hartje van Utrecht waar meestal ‘culinair theater’ neergezet wordt. Maar deze keer was deze prachtig & sfeervolle locatie het decor van ‘echt’ theater. En een betere keuze had men bijna niet kunnen maken, want het verhaal van de voorstelling speelt zich ook af in een restaurant/hotel.

En blijkbaar sprak de voorstelling ook de bezoekers van de Nieuwjaarsduik aan, want alle drie de keren dat de voorstelling gespeeld werd, was het een volle bak. En afgaande op de reacties van het publiek tijdens de voorstellingen, werd alles wat ze zagen & ervaarden ook erg gewaardeerd. Meer kan je als theatermakers niet wensen!

Over de foto’s van de middag ben ik erg te spreken. Het heeft wat tijd gekost om ze te krijgen zoals ze uiteindelijk geworden zijn, maar dan heb je ook wat ^_^
Je vindt de 27 mooiste foto’s van deze avond op mijn Flickr fotopagina. Je kan ze bekijken (eventueel als diashow) via de Brood & Spelen – Nieuwjaarsduik 2016 fotoset.