Decemberweer is Weerwolven-weer!

De lange, donkere avonden van december zijn perfect om met een groep bij elkaar te komen. En een volledig nieuwe kant van elkaar te ontdekken. Al blijkt dat misschien wel een heel bedrieglijke of bloeddorstige te zijn… Kortom: het is de ideale tijd voor Wie is de Weerwolf?”

Wij verzorgen regelmatig een Wie is de Weerwolf?-spelsessie. Voor vriendengroepen en vrijgezellenfeesten, maar ook voor teamuitjes of om een specifieke mijlpaal te vieren.

Afgelopen week was er weer zo’n spelsessie, deze keer met een groep financieel controleurs van een grote winkelketen. In hun werk zijn zij altijd héél serieus, en misschien beleefden ze juist daarom er zoveel plezier aan om tijdens het spel hun speelse & competitieve kant naar buiten te laten komen! Iedereen kroop echt vol overgave in de rol van één van de ca. 40 mogelijke dorpsbewoners die er in het spel zitten.
Zo hield bijvoorbeeld De Barones zich tijdens het spel vooral op de achtergrond: zij had al snel door dat het ‘gewone volk’ vooral elkaar te grazen nam. En dat zorgde ervoor dat het dorpsplein in ieder geval niet (vaak) met haar blauwe bloed verkleurde. De Kroegbaas papte vakkundig met iedereen aan, en kwam zo veel te weten. De Nachtwacht zette zijn krachtdadigheid & speurzin goed in, en wist zo meerdere Weerwolven om te leggen. De Astroloog en de Geestelijke ontdekten echter al snel dat deze sterke medestander net zo makkelijk je grootste vijand kan worden, toen ze (tijdens een latere spelronde) listig door diezelfde Nachtwacht verslonden werden :-)

Aan het einde van de avond was er in het dorpde groep volop tevredenheid. Er was genoten van lekker eten (de sessie werd namelijk met een 3-gangen verrassingsmenu gecombineerd – dat kan prima). Er was érg genoten van alle spelverwikkelingen & -intriges. En men had elkaar op hele nieuwe manieren leren kennen: Hier zullen we het morgen bij de koffie vast nog wel over hebben…! ;-)

Dus: ben je op zoek naar een spannende invulling voor een bedrijfsuitje, familiedag, of andere bijeenkomst? Dan is Wie is de Weerwolf? precies wat je zoekt!
Kijk op wie-is-de-weerwolf.nl voor meer informatie.