Improv boeken- en reis-tip

Sinds vandaag ben ik weer in Nederland, na een vakantie van acht dagen in New York. Daar zou ik veel over kunnen vertellen, maar dat valt buiten de focus van deze blog, dus dat doe ik nu even niet ;-)

Wat ik o.a. in New York bij toeval ontdekt heb – en wél relevant is voor deze blog – is de geweldige boekenwinkel “The Drama Book Shop“.
Deze boekhandel ligt min of meer tussen Bryant Park en Times Square in (voor wie New York een beetje kent :-), en richt zich volledig op theater-gerelateerde boeken. Dus een perfecte plek om je verzameling van (Engelstalige) acteer-, improv- en improvisatie-gerelateerde boeken uit te breiden.

En kan je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, want al het personeel wat er rondloopt is heel behulpzaam én bijzonder deskundig. Wat wil je nog meer?!
Sterker nog: ze zijn zelfs zó goed in wat ze doen, dat de winkel vorig jaar – als eerste winkel ooit – een Tony Award “For Excellence in Theatre” gewonnen heeft.

Dus mocht je een keer in New York zijn, ga dan zeker eens bij ze langs. Het is zoveel leuker dan dat afgezaagde Times Square bezoeken ;-)