Bâkhaos bakt “Benaan-Cheklaoi Broad”

Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers het Benaan-Cheklaoi Broad aan: een lekkere bananencake, met lijnzaad, yoghurt, geroosterde walnoten, en pure chocolade stukjes. En dat allemaal nog ‘ns een keer overgoten met een melkchocolade ganache! Wil je deze cake zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Benaan-Cheklaoi Broad.

Bâkhaos bakt “Kikker(w)t-Cheklaoi Taort”

Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Kikker(w)t-Cheklaoi Taort aan: een lekker chocoladige, brownie-esque taart. De taart bevat geen boter of olie, maar… kikkererwten! Ook zit er een vleugje espresso in, en lekker veel chocolade. Om hem helemaal af te maken, is de taart gedecoreerd met jam & verse framboosjes. En hij [Verder lezen …]

Bâkhaos bakt – speciaal voor Vers Twee – “Dikke Driessies”

Vandaag was de feestelijke opening van Vers Twee: de meer dan welkome uitbreiding van Eethuis Vers. En speciaal daarvoor is een flinke lading Dikke Driessies gebakken: lekker dikke, licht-brosse koeken, met daarin 3 soorten chocolade, pindakaas, en havermout (dus ze zijn nog best een beetje gezond! ;-). Wil je deze koekjes zelf [Verder lezen …]

Bâkhaos bakt “Tááárzan Koekies”

Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Tááárzan Koekies aan: kruidige koekjes met chocolade, rozijnen, kaneel, havermout, en donkere melassestroop! Een lekker eigenwijs koekje met ‘n tikkie ouderwetse smaak: perfect voor deze tijd van het jaar :-) Wil je de koekjes zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Tááárzan [Verder lezen …]