Categorie: Algemeen

Bâkhaos bakt “Benaan-Cheklaoi Broad”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers het Benaan-Cheklaoi Broad aan: een lekkere bananencake, met lijnzaad, yoghurt, geroosterde walnoten, en pure chocolade stukjes. En dat allemaal nog ‘ns een keer overgoten met een melkchocolade ganache! Wil je deze cake zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Benaan-Cheklaoi Broad.

Bâkhaos bakt “Juich Taortsjies”
Bâkhaos heeft deze week Juich Taortsjies gebakken: fris-zoete muffins met gedroogde abrikozen en Griekse yoghurt! Om lekker mee in oranje stemming te komen ;-) Wil je deze taortsjies zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Juich Taortsjies.

Bâkhaos bakt “Kikker(w)t-Cheklaoi Taort”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Kikker(w)t-Cheklaoi Taort aan: een lekker chocoladige, brownie-esque taart. De taart bevat geen boter of olie, maar… kikkererwten! Ook zit er een vleugje espresso in, en lekker veel chocolade. Om hem helemaal af te maken, is de taart gedecoreerd met jam & verse framboosjes. En hij [Verder lezen …]

Bâkhaos bakt “Appel-Keneel Taortsjies”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Appel-Keneel Taortsjies aan: appel-kaneel muffins met een lekker krokant suikerlaagje erop! Om binnen lekker van te genieten, omdat het buiten nog nét een tandje te fris is :-) Wil je deze taortsjies zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Appel-Keneel Taortsjies.

Bâkhaos bakt – speciaal voor Vers Twee – “Dikke Driessies”
Vandaag was de feestelijke opening van Vers Twee: de meer dan welkome uitbreiding van Eethuis Vers. En speciaal daarvoor is een flinke lading Dikke Driessies gebakken: lekker dikke, licht-brosse koeken, met daarin 3 soorten chocolade, pindakaas, en havermout (dus ze zijn nog best een beetje gezond! ;-). Wil je deze koekjes zelf [Verder lezen …]

Bâkhaos bakt “Havermout Happies”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Havermout Happies aan: havermoutkoekjes met gedroogde pruimen en een vleugje rozemarijn! Een lekker knabbel happie met ‘n kruidig accentje erin: een beetje daaps, maar wel lekker :-) Wil je deze koekjes zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Havermout Happies.

Bâkhaos bakt “Gekke Henkies”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Gekke Henkies aan: kleine brosse koekjes met gember, een vleugje kaneel, en donkere melassestroop! Een lekker koekje waarvan uitgebreid veldwerk uitgewezen heeft dat je ervan blijft dooreten ;-) Wil je de koekjes zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Gekke Henkies.

Bâkhaos bakt “Tááárzan Koekies”
Bâkhaos biedt deze week bij Eethuis Vers de Tááárzan Koekies aan: kruidige koekjes met chocolade, rozijnen, kaneel, havermout, en donkere melassestroop! Een lekker eigenwijs koekje met ‘n tikkie ouderwetse smaak: perfect voor deze tijd van het jaar :-) Wil je de koekjes zelf ook een keer maken? Download dan hier het recept: Tááárzan [Verder lezen …]